XAVIER CONESA . PSICOLOGO. CONSEJERO MATRIMONIAL. SEXOLOGO. LUMINOTERAPIA .FLORES DE BACH.
 
XAVIER CONESA . PSICOLOGO. CONSEJERO MATRIMONIAL. SEXOLOGO. LUMINOTERAPIA .FLORES DE BACH.
 
PSICOLOGOS BARCELONA, PSICOLOGOS, PSICOLOGO, SEXOLOGO SEXOLOGOS, LOGOPEDIA LOGOPEDA, LOGOPEDAS, FALTA DE ERECCION, EYACULACION PRECOZ, TERAPIAS DE PAREJA, ANORGASMIA, DEPRESIONES ,ANSIEDAD ,CRISIS DE PANICO FOBIAS PSICOTERAPIA .PSICOANALISTAS. BARCELONA, PROBLEMAS SEXUALES, FALTA DE DESEO, SEXUALIDAD MASCULINA, SEXUALIDAD FEMENINA ,PSICONEUROLOGO, PSICONEUROLOGOS ,TRANSTORNOS PSICOSOMATICOS, FRIGIDEZ, ADICCION, ADICCINES, SEXO, LUDOPATIA, PSIQUIATRIA ,PSIQUIATRA, PSIQUIATRAS ,GRANOLLERS ,MOLLET,
XAVIER CONESA . PSICOLOGO. CONSEJERO MATRIMONIAL. SEXOLOGO. LUMINOTERAPIA .FLORES DE BACH.
HIPNOSIS BARCELONA - Abuso sexual - Adicciones Agresividad Agorafobia Alcoholismo Anorexia Ansiedad Baja Autoestima HIPNOTIZADOR Bulimia Complejos Colon Irritable Crisis de Angustia Depresión HIPNOTIZADORES - Dislexia Dolor Crónico Dolor de Cabeza Duelo (Pérdida de un ser querido) Eyaculación Precoz Estrés Estrés Postraumático y Fobia Social Fobias y Temores Impotencia Inseguridad Insomnio Ludopatía Mojar la cama (enuresis) Obesidad HIPNOSIS CLINICA Obsesiones Pesadillas Problemas de Comunicación Problemas de Estudio IPNOSIS Problemas de Pareja Problemas Sexuales Soledad Tabaquismo Tartamudez HIPNOLOGO BARCELONA Terrores Nocturnos HIPNOSI Tics Timidez HIPNOTERAPEUTA BARCELONA Trastornos Dermatológicos

   
         

   
imagen
imagen
imagen
(http://www.precoz.galeon.com)
Tratamiento específico de la Eyaculacion Precoz
Depressió. Recentment, s'ha reconegut també que en el cas de la depressió, es recorre al aïllament com a estratègia per evitar interaccions i contextos que provoquin afecte negatiu. Barlow i col (2004) han documentat que els trastorns d'ansietat, concretament el trastorn de pànic, el trastorn obsessiu-compulsiu, la fòbia social i el trastorn d'ansietat generalitzada, comparteixen amb la depressió els afectes negatius i l'activació del sistema nerviós autònom. El que ha donat lloc a tractaments, l'eficàcia, per tractar indistintament els diversos trastorns d'ansietat en nens i adolescents, s'ha demostrat àmpliament (Barrett, Dadds i Rapée, 1996; Bögels i Siqueland, 2006; Chorpita i col., 2004; Kendall, 1994; Kendall i col., 1997; Lumpkin i cols., 2002; Medlowitz i col., 1999; Muris, Mester i Melick, 2002; Nauta i cols., 2001, 2003, 2005). A continuació es presenta un algorisme general per als trastorns internalitzats, i posteriorment especificacions per trastorns específics. Respecte al tractament de la depressió, hi ha alguns ens punts de divergència que, en el present algorisme, s'han d'assenyalar per separat on resulti pertinent. En alguns casos, s'inserirà una secció que només correspongui a la depressió, en altres simplement es farà l'aclariment respectiva en una nota

el consejero matrimonial o terapeuta familiar. El conseller matrimonial...Ho afirmen els terapeutes de parella: "si van a teràpia, més del 60% supera la crisi"

Dades del CGPJ avalen la conciliació: en el 64% de denúncies la relació afectiva es manté, la pregunta clau, "us queda algun caliu d'afecte?"


Un total de 126.293 dones van denunciar les seves parelles o ex parelles per maltractaments el 2007, el que suposa un increment del 52,6% respecte al 2005, segons les dades de l'Observatori contra la Violència de Gènere del Consell General del Poder Judicial ( CGPJ).

Tanmateix, aquestes estadístiques es podrien haver reduït de forma molt significativa si aquestes parelles, ara definitivament trencades, haurien recorregut a la conciliació abans que la crisi esclatés fora de control o acabés en un "divorci exprés '.

Ho afirmen els terapeutes de parella: "de les parelles que acudeixen a teràpia, un 60% sol superar la crisi", diu la psicòloga i divulgadora Pilar Varela, que analitza aquest tipus de conflictes en el seu llibre Amor pur i dur.

També vénen a avalar aquesta afirmació les xifres sobre denúncies de maltractaments facilitades pel CGPJ, que reflecteixen, així mateix, que en el 64% dels casos, la relació afectiva es mantenia.

Denúncies, a l'alça

Les dades de l'Observatori contra la Violència de Gènere sobre les denúncies presentades per dones el 2007, en comparació amb 2005, mostren una progressiva tendència a l'alça.

Cal assenyalar que no hi ha dades de 2006 perquè, "per error", el CGPJ no els sol.licitar als jutjats corresponents, segons informa Europa Press. I cal tenir en compte que els jutjats de violència de gènere van començar a funcionar el juny de 2005.

Així, l'observatori destaca que, l'any passat, es van presentar 29.277 denúncies en el primer trimestre, 31.789 en el segon, 32.372 en el tercer, i 32.855 en el quart.

Cal recordar també que aquest increment de denúncies, amb una mitjana de més de 170 per dia actualment, no fa altra cosa que augmentar al mateix temps els procediments judicials oberts, les sentències, les condemnes i els homes empresonats per aquesta causa.

El problema de la Llei de Violència de Gènere és que, malgrat aquestes estadístiques, no s'aconsegueix frenar el nombre de feminicidis, perquè, entre altres qüestions, menysprea la possibilitat de mediació o conciliació.

Queda afecte?

Mentrestant, els experts en teràpia de parella mostren els avantatges que matrimonis o parelles en crisi recorrin als seus serveis. A Espanya són més de 600 els psicoterapeutes acreditats per la Federació Espanyola d'Associacions de Psicoterapeutes, tal com informava aquest passat diumenge el diari El Mundo en la seva dominical Magazine.

Ja en la primera sessió, la pregunta clau del terapeuta a la parella en crisi és la següent: "Us queda algun caliu d'afecte?".

Si la resposta és afirmativa, una cosa que succeeix en fins a un 65% dels casos, amb ajuda de l'expert tornen a 'connectar' amb aquella persona de la qual es van enamorar, "encara que la teràpia suposa un 80% d'esforç personal", assegura Juan Pedro Núñez, professor de Psicologia de la Universitat Pontifícia de Comillas.

"Les crisis són una cosa natural i esperable, a fi de comptes, quan ens vam enamorar ho fem d'un somni, d'un altre idealitzat [...] No obstant això, ara les parelles no es resignen tan fàcilment a una convivència dolorosa o distant", afegeix.

"Ara el matrimoni es concep com una forma de trobar la felicitat, per això, quan s'esvaeix, són moltes les persones per a les que la convivència perd el seu sentit", conclou.

"Encara que deteriorat, l'amor val"

Per la seva banda, la psicòloga Pilar Varela insisteix que "un amor val molt, encara que estigui deteriorat" i considera que la teràpia funciona si tots dos volen salvar la seva relació.

"De les parelles que acudeixen a teràpia, un 60% sol superar la crisi, un 25% acaba separant-se i la resta no millora però tampoc trenca la convivència, a l'espera que la crisi es dissolgui amb el pas del temps", assegura .

Una altra experta, la psicòloga clínica Carme Serrat, està convençuda que la societat individualista i hedonista afavoreix la manca de compromís.

"L'educació protectora, permissiva i mimada porta com a conseqüència una baixa tolerància a la frustració. Si a la primera crisi trenques la baralla, no vas a aprendre. I un divorci no és com treure's unes sabates ", sentencia.
imagen